Yapıntı İlkokulu
Yapıntı Mahallesi Yapıntı Sokak No38 Mut/MERSİN

VİZYON

Gelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.

MİSYON

Kendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu , saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim Yapılmaktadır.

Okulumuzda tekli öğretim Yapılmaktadır.

08.30 - 14.40

KALORİFER

Okulumuz Mut ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.

Yapıntı mahallesi Mut/MERSİN